Espresso panna cotta

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de espresso. Week ondertussen 3 blaadjes gelatine in koud water.
  • 2 Knijp de gelatine uit en roer hem door de warme koffie. Verdeel de koffie over 4 glaasjes en laat stollen in de koelkast (minstens 2 uur).
  • 3 Week de rest van de gelatine in koud water. Verwarm de room met de melk en de suiker (laat niet koken). Roer er van het vuur af de oploskoffie en de uitgeknepen gelatine door. Laat afkoelen tot bijna koud.
  • 4 Schenk de koffieroom op de gestolde espresso en zet nog minstens 2 uur in de koelkast. Werk af met verkruimelde speculaas.

Espresso panna cotta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept