Garnalen-mangosalade met munt en koriander

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pocheer de garnalen 3 tot 5 minuten op zacht vuur in visbouillon. Giet af en laat uitlekken. Bewaar de bouillon voor een andere bereiding.
  • 2 Pel en snipper de knoflook. Hak de cashewnoten grof. Vermeng de garnalen met de knoflook en de cashewnoten.
  • 3 Schil de mango en snij hem in dunne plakjes. Spoel de munt en de koriander, schud goed droog en pluk de blaadjes van de stengels. Hak ze eventueel grof.
  • 4 Spoel en halveer de chilipeper, verwijder de zaadjes en snij het pepertje in fijne reepjes. Klop het citroensap met de olie, het chilipepertje en een snuifje zout tot een vinaigrette. Vermeng alle ingrediënten in een slakom, bestrooi met de cashewnoten en serveer.

Garnalen-mangosalade met munt en koriander is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept