Kalfsmedaillons met blauwe kaas

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de erwtjes 1 minuut in gezouten water. Giet ze af. Stoof ze op in een nootje boter, tot ze mooi droog zijn (zonder aan te branden!).
  • 2 Schenk er de room bij en voeg er de verbrokkelde kaas aan toe. Kruid naar smaak bij met peper.
  • 3 Kruid de kalfsmedaillons met peper en (weinig) zout. Bak ze kort aan beide kanten, op een hoog vuur, in een beetje boter of olie. Temper het vuur, laat nog even verder garen.
  • 4 Lepel de hete saus over de kalfsmedaillons. Serveer met tagliatelle.

Kalfsmedaillons met blauwe kaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Paaspastei (Frans Paasfeest – recept van Berry)
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillons, dragon-mosterdsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillons Met Gegratineerde Mozzarella
10-20 min -
Bekijk recept
Kalfsmedaillons Op Hongaarse Wijze.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept