Risotto met erwtjes, ham en chipolata

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn. Breng de bouillon aan de kook. Rasp de parmezaan. Snij de rauwe ham in reepjes.
  • 2 Meng de ui met 1 el olijfolie in een ruime schaal. Zet 2 minuten in de microgolfoven, op 600 Watt.
  • 3 Doe er de rijst bij en overgiet met de kokende bouillon. Dek af en laat 27 minuten garen op 600 Watt.
  • 4 Schep de kaas, boter, room, erwtjes, broccoli en rauwe ham door de rijst. Laat nog 6 minuten verder garen. Bak intussen de chipolata.
  • 5 Breng de risotto op smaak met peper en zout. Serveer hem bij de worst.

Risotto met erwtjes, ham en chipolata is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept