Kalfsoester met wilde boschampignons en rösti

8
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de kalfsfond inkoken tot 1/
  • 4 Bak de champignons in hete olijfolie aan, kruid met kerriepoeder, peper en zout. Doe er de ingekookte kalfsfond bij.

Kalfsoester met wilde boschampignons en rösti is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept