Zoek
Kalfsoester met wilde boschampignons en rösti
8
35 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
4 vastkokende aardappelen
8 kalfsoesters (of kalfsfilets, 200 g per stuk)
1.2 kg boschampignons (wilde)
2 el bloem
2 eieren
400 ml kalfsfond
boter
olijfolie
2 teentjes knoflook
1 el kerriepoeder
nootmuskaat
peper
zout
grof zeezout
Bereiding
1
Laat de kalfsfond inkoken tot 1/
4
Bak de champignons in hete olijfolie aan, kruid met kerriepoeder, peper en zout. Doe er de ingekookte kalfsfond bij.
Kalfsoester met wilde boschampignons en rösti is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept