Rigatoni met kip en gremolata

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 2 gesnipperde teentjes knoflook met 1/2 el geraspte citroenschil, 4 el gehakte peterselie, 2 el olijfolie, peper en zout. Laat 15 minuten staan, zodat de smaken zich kunnen vermengen.
  • 2 Kook 400 g rigatoni (of andere pasta) beetgaar in gezouten water. Blancheer 600 g brocolliroosjes beetgaar en laat schrikken onder koud water, om de groene kleur te behouden.
  • 3 Bak 4 kipfilets in boter, kruid met peper en zout. Voeg er 3 plakjes rauwe ham in reepjes aan toe. Dek af en laat 10 minuten zachtjes garen. Snij de kip in stukken.
  • 4 Blus het aanbaksel met een scheutje witte wijn en roer er de gremolata door. Vermeng met de broccoli, de kip en de pasta.

Rigatoni met kip en gremolata is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept