Aardappelen met kwark

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 ºC.
  • 2 Boen de aardappelen schoon. Snij ze kruiselings in en wikkel ze in aluminiumfolie. Zet ze 40 à 50 minuten in de voorverwarmde oven; controleer met een vork of ze gaar zijn.
  • 3 Meng de kwark met 2 el gesnipperde bieslook, 1 el gehakte peterselie, peper en zout.
  • 4 Haal de gare aardappelen uit de oven, hol de aardappelen onder de inkepingen ietsje uit en schep in elk een flinke lepel kruidenkwark. Serveer met veldsla en tomaten.

Aardappelen met kwark is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept