Duivelse scampi

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalotjes heel fijn. Hak de peterselie. Pel de scampi, dep ze goed droog. Verwijder het zwarte darmkanaaltje. Roer de tomatenpuree los in de room. 
  • 2 Fruit de sjalotsnippers glazig in de hete olie. Doe er het pepertje en de wijn bij. Laat tot ongeveer de helft inkoken. Voeg er de scampi aan toe. Laat op een hevig vuur staan, tot de scampi kleur krijgen. 
  • 3 Blus met de tomatenroom. Roer om. Laat 1 minuut stevig doorkoken. Neem het pepertje eruit. Kruid naar smaak met cayennepeper en zout. Werk af met gehakte peterselie. 

Duivelse scampi is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Duivelse kip met pikante komkommersalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kip met sperziebonen
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kipfingers
0 min
Bekijk recept
Scampi'S Op Duivelse Wijze
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept