Schuimomelet met perziken en bosbessen

2
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de bosbessen en de perziken. Halveer en ontpit ze. Snij ze in partjes.
  • 2 Meng de perzikpartjes met de bosbessen, de honing en de sinaasappellikeur. Laat een uurtje trekken. Verarm het fruit met de marinade op een zacht vuurtje.
  • 3 Splits de eieren. Klop de dooiers los met het spuitwater en de fijne suiker. 
  • 4 Klop de eiwitten stijf met de vanillesuiker. Spatel ze luchtig door het dooiermengsel.
  • 5 Bak in een koekenpan in een nootje boter een omelet met mengsel. Schud de pan af en toe, zodat ze niet gaat kleven.
  • 6 Laat de omelet uit de pan op een grote serveerschaal glijden. Lepel er het warme fruit over. Vouw de omelet dubbel. Werk af met gezeefde poedersuiker. Serveer meteen.

Schuimomelet met perziken en bosbessen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchten
25 min
Bekijk recept
Schuimomelet met sinaasappel
20 min
Bekijk recept
Schuimomelet met prei
20 min
Bekijk recept