Aardappelspiesjes met scampi's, spek en geitenkaas

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Halveer de plakjes ontbijtspek. Hak de tuinkruiden fijn. 
  • 2 Kook de aardappeltjes 5 minuten voor in licht gezouten water. 
  • 3 Roer de tuinkruiden door de geitenkaas en kruid met wat peper.
  • 4 Kerf de rug van de scampi's (daar waar u het darmkanaal hebt verwijderd) in en vul met een beetje geitenkaas. Omwikkel met een plakje ontbijtspek.  
  • 5 Week 4 lange houten spiesjes in water en prik op elk spiesje afwisselend 4 aardappeltjes in 3 gevulde scampi's.
  • 6 Bestrijk met wat olijfolie en bak de spiesjes op de barbecue of in de grillpan, 2 à 3 minuten aan elke kant. Serveer met een slaatje.

Aardappelspiesjes met scampi's, spek en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilleerde Tongschar Met Aardappelspiesjes En Kool.
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappelspiesjes Van De Grill
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspiesjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelspiesjes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept