Yoghurtmousse

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatine weken in koud water. Verwarm enkele scheppen yoghurt, los er de uitgeknepen gelatine in op.
  • 2 Roer er de suiker door en de rest van de yoghurt. Zet 15 minuten in de koelkast.
  • 3 Klop de room stijf en vermeng met de yoghurt. Hou wat fruit apart, snij de rest van het fruit in stukjes en schep het door de yoghurt.
  • 4 Verdeel het mengsel over glaasjes en laat opstijven in de koelkast. Werk af met fruit en een blaadje munt.

Yoghurtmousse is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Granolataart
2 uur-
Bekijk recept
Frisse meloengebakjes met yoghurtmousse
2 uur-
Bekijk recept
Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Nagerecht
Bekijk recept

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Granolataart
2 uur-
Bekijk recept
Frisse meloengebakjes met yoghurtmousse
2 uur-
Bekijk recept
Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Nagerecht
Bekijk recept