Preisoep met zalm

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij een ui en het preiwit in ringen. Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes. Snipper de andere ui fijn. Snij de zalm in stukjes. 
  • 2 Stoof alles in een beetje olie. Blus met visbouillon, kruid met tijm en laurier. Breng aan de kook, draai het vuur zachter en laat 20 minuten zachtjes sudderen. Breng op smaak met peper en eventueel nog wat vissaus.
  • 3 Bak op een hoog vuur de zalm in stukjes goudbruin in wat olie, samen met een gesnipperd uitje. Kruid met peper en zout.
  • 4 Schep de soep in borden of kommetjes en garneer met de zalm en gesnipperde peterselie.

Preisoep met zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Preisoep
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met quinoa en krokante bacon
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met aardappel
30 min Voorgerecht
Bekijk recept