Knoflookpuree

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snij ze in gelijke stukken. Snipper de peterselie. Verwarm de oven voor op 180° C. 
  • 2 Rooster de bol knoflook 30 minuten (in z'n geheel) in de oven. 
  • 3 Knijp de teentjes knoflook uit hun velletjes en pureer ze samen met de aardappelen. Roer de boter en de olijfolie door de puree en breng op smaak met peterselie, peper en zout. 

Knoflookpuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppotje met gepofte knoflook en chorizo
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met voorjaarspaddenstoelen en rucola
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppotje met gepofte knoflook en chorizo
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met voorjaarspaddenstoelen en rucola
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept