Gehakt met bonen en gremolata

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen en de selder, snij ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. 
  • 2 Bak de ui en knoflook glazig in de olie. Voeg er de groenten aan toe en bak kort mee. Doe er het gehakt bij en bak rul op hoog vuur. Kruid met zout en peper. 
  • 3 Schep er de tomatenpuree, gepelde tomaten en witte bonen door. Laat een halfuurtje sudderen. 
  • 4 Spoel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes en doe ze bij de saus. 
  • 5 Maak de gremolata. Rasp de citroenschil en pers de vrucht uit. Pel en snipper de knoflook. Hak de peterselie. Vermeng alles goed en doe de gremolata bij de saus. Kruid met peper en zout. 

Gehakt met bonen en gremolata is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept