Rundergebraad met yoghurtsaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120° C. Rol het vlees door de peper en bak het aan alle kanten goudbruin in 2 el olie. Kruid met zout. Laat 25 à 40 minuten (afhankelijk van hoe gaar u het wenst) verder garen in de oven. 
  • 2 Spoel de waterkers en hak 'm grof. Spoel de paprika en snij 'm in reepjes. Halveer de kerstomaatjes. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. 
  • 3 Meng de yoghurt met de honing in het limoensap. Zet in de koelkast tot gebruik. 
  • 4 Laat de kastanjes uitlekken en bak ze in 2 el olie. Bestrooi met poedersuiker. Voeg de tomaatjes en paprikareepjes toe en roerbak even. Neem van het vuur af en blus met de azijn. Schep er de waterkers en basilicumblaadjes door. Breng op smaak met peper en zout. 
  • 5 Laat het vlees een kwartiertje rusten onder aluminiumfolie alvorens het in plakken te snijden. Serveer het met de salade en de yoghurtsaus. 

Rundergebraad met yoghurtsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Parmentiergehakt met groenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met groenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met ansjovissaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundergebraad met wijnsaus en een groentekrans
35 min Voorgerecht
Bekijk recept