Zalmbruschetta met tomaten

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de zalm, dep droog met keukenpapier en snij in ministukjes. Pel en ontpit de tomaten, snij in even grote stukjes. Pel en snipper de rode ui. 
  • 2 Meng de zalm met de tomaten, de ui, de tijm, de balsamico en de olijfolie. Kruid met fleur de sel en peper uit de molen. Laat 30 minuten marineren in de koelkast. 
  • 3 Rooster de pijnboompitten zonder vetstof. Rooster het brood. 
  • 4 Halveer de knoflook en wrijf er het brood mee in. Verdeel er de zalm over. Bestrooi met pijnboompitten. Werk af met olijven en een plukje groen. 

Zalmbruschetta met tomaten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept