Oosterse kippensoep

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilet in reepjes.
  • 2 Snipper de ui, snij de prei in ringetjes en de wortelen in plakjes.
  • 3 Spoel de sojascheuten onder koud water. Laat goed uitlekken. Breng de kippenbouillon aan de kook.
  • 4 Roerbak de ui, de prei en de wortelen 3 minuten in de hete olie. Schenk er de hete kippenbouillon bij. Breng aan de kook. Voeg de kipreepjes en de sojascheuten toe. Laat 3 minuten sudderen met deksel.
  • 5 Doe er de Chinese vermicelli bij en laat nog 1 minuut zacht koken. Breng op smaak met de sojasaus en eventueel peper en zout. Serveer goed heet.

Oosterse kippensoep is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept