Rucolasoep met hamkrokantje

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui, hak de knoflook.
  • 2 Schil de aardappelen en snij in blokjes.
  • 3 Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 4 Bak de pancetta 15 minuten in de oven op een ovenplaat met bakpapier.
  • 5 Fruit de rode ui en de knoflookteentjes in een eetlepel hete olijfolie. Doe er de aardappelblokjes en balsamico bij. Roer regelmatig en laat 5 minuten stoven.
  • 6 Voeg gevogeltebouillon, water en rucola toe en laat 15 minuten garen onder deksel.
  • 7 Mix de soep, kruid met peper en zout. Verdeel over de kommen en werk af met een hamkrokantje, geraspte parmezaan en frisse blaadjes rucola.

Rucolasoep met hamkrokantje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Rucolasoep
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep met kruiden
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept