Lamsstoverij met couscous

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en de knoflook.
  • 2 Snij het vlees in stukken.
  • 3 Snij de paprika's, de courgette en de aubergine in heel kleine stukjes.
  • 4 Kruid het vlees met peper en zout en bak het rondom aan in boter. Schep het uit de pan.
  • 5 Fruit in dezelfde pan de ui en de knoflook. Doe er het vlees bij. Overgiet met de lamsfond. Doe het deksel op de pan en laat 1 uur zachtjes sudderen.
  • 6 Breng de kippenbouillon aan de kook met de ras el hanout en giet over de couscous. Dek meteen af en laat 5 minuten wellen.
  • 7 Vermeng de couscous met de groenten en kruiden. Dek weer af en laat 30 minuten afkoelen. Garneer voor het serveren eventueel met muntblaadjes.

Lamsstoverij met couscous is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsstoverij
Bekijk recept