Grietrolletjes met asperges

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het harde van de groene asperges af. Halveer ze in de lengte en snij ze dan doormidden.
  • 2 Snipper het sjalotje.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 4 Kook de asperges beetgaar in gezouten water.
  • 5 Fruit het sjalotje in wat boter. Blus met de droge witte wijn en laat wat inkoken. Roer er 1 el mosterd en 2 dl room door. Laat inkoken tot sausdikte.
  • 6 Neem de grietfilets en leg op elk 4 stukjes asperge, rol op en zet vast met een prikker.
  • 7 Schik de rolletjes in een ovenschaal en schenk er 100 g gesmolten boter over. Zet 12 minuten (of wat langer, volgens de dikte van de visfilets) in een de oven.
  • 8 Serveer met gekookte aardappelen en de mosterdsaus. Garneer met verse kruiden.

Grietrolletjes met asperges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Grietrolletjes met chardonnaysaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griet met fijne groenten en venusschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept