Stoofpotje van de herfst

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien.
  • 2 Snij de paddenstoelen in stukjes.
  • 3 Besmeer de boterham met de mosterd.
  • 4 Hak de peterselie.
  • 5 Bak het vlees rondom aan in boter. Schep het uit de pan en hou het apart. Fruit in dezelfde pan de ui in wat extra boter. Blus met de azijn.
  • 6 Doe er het vlees, de tijm en de laurier bij. Bestrooi met bloem, bak 2 minuten en roer er het bier door. Vul aan met water tot alles onder staat. Leg er het brood op, dek af en laat 1 uur stoven.
  • 7 Bak het spek krokant. Doe er de paddenstoelen bij en bak even mee. Roer er de peterseliedoor. Doe het mengsel bij het vlees en laat even doorwarmen. Serveer met tagliatelle.

Stoofpotje van de herfst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Boswachter cupcake
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen met tijm op toast
20 min
Bekijk recept
Kip in witte wijn-roomsaus met groentegarnituur
1 uur-
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept