Pastawok met lamsfilet

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de maïskolfjes in stukken.
  • 2 Snij de rode ui in partjes.
  • 3 Maak de rode paprika’s schoon, snij ze in stukken
  • 4 Kook de pasta beetgaar.
  • 5 Roerbak de rode paprika's 3 minuten in flink wat hete maïsolie. Voeg er de ui en de maïs aan toe. Roerbak 3 minuten. Kruid met peper en zout.
  • 6 Bak ondertussen de lamsfilets 3 minuten aan elke kant. Kruid met peper, zout en rozemarijn.
  • 7 Vermeng de geperste knoflook met een potje yoghurt, kruid met peper en zout. Vermeng de pasta met de groenten en de peterselie. Serveer met de in plakjes gesneden lamsfilet en de dressing.

Pastawok met lamsfilet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept