Zoek
Bosbessen-kaastaart
120 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g bladerdeeg
250 g Brabantse hoevekaas
100 g bosbessen
1 citroen (sap)
2 eieren
3 el bosbessenconfituur
1 kl vanille-extract
4 el suiker
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Pers de citroen uit.
3
Beboter een taartvorm. Rol het bladerdeeg uit tot een lap, iets groter dan de vorm. Bekleed er de vorm mee. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
4
Meng de plattekaas met de suiker en het vanille-extract. Klop er het ei door. Schenk het mengsel in het deeg. Verdeel er de bosbessen over.
5
Bak de taart 35 à 40 minuten in de oven. Laat ze afkoelen tot ze volledig is opgestijfd.
6
Verwarm de confituur en strijk net voor het serveren over de taart.
Bosbessen-kaastaart is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min
Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept