Aardappelsoep met amandelen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot.
  • 2 Schil de aardappelen en snij in stukjes.
  • 3 Fruit de sjalot in de boter.
  • 4 Doe er de bouillon, de aardappelen en de lavasblaadjes bij.
  • 5 Laat 10 minuten zacht koken.
  • 6 Mix de soep.
  • 7 Voeg er de room aan toe en kruid bij met peper en zout.
  • 8 Lavas (of Franse selder) smaakt héélsterk door, gebruik het dus met mate.Omdat het niet in elke supermarkt tevinden is, kunt u het in deze soep ookvervangen door een flinke handvolgroene selderblaadjes.

Aardappelsoep met amandelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-aardappelsoep met grove mosterd en gerookte zalm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept