Zoek
Omeletrol met kaas en mosterd
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g veldsla
6 eieren
125 g brie
1 el balsamicoazijn
1 el olijfolie
20 g boter
1 dl melk
2 el mosterdzaden
1 el dragon (gehakt)
peper
zout
Bereiding
1
Snij de brie in fijne plakjes.
2
Klop de eieren los met de melk, peper en zout.
3
Vermeng met de brie.
4
Bak in een grote koekenpan in de hete boter, een stevige, dunne omelet.
5
Laat ze op een bord glijden.
6
Bestrijk ze met de mosterd en rol ze zo stevig mogelijk op.
7
Verpak ze in plasticfolie en laat 15 minuten afkoelen.
8
Vermeng de olie met de azijn, peper en zout naar smaak.
9
Maak de veldsla aan met de vinaigrette. 1
0
Neem de plasticfolie weg en snij met een scherp mes de omeletrol in dikke plakken. 1
1
Leg ze bij de sla. 1
2
Serveer op kamertemperatuur.
Omeletrol met kaas en mosterd is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Mihoensoep
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrol met hammousse
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrol met kaas en ham
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nori Omeletrol Met Crab
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept