Spiesjes met lamsgehakt en sojadip

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui.
  • 2 Snij het chilipepertje open, verwijder de zaadjes en snij het verder fijn. 
  • 3 Stoof de uisnippers en het chilipepertje aan in 1 el olijfolie. Meng in een kom het lamsgehakt met de ui, de chilipeper, de geraspte gember, de geperste knoflook en de gekneusde venkelzaadjes.
  • 4 Neem een handvol gehakt, duw er een brochettestokje door en druk het gehakt overlangs rond het stokje. Gebruik zo al het gehakt op.
  • 5 Haal de stokjes door de olijfolie en grill ze in een grillpan of op de barbecue 2 à 3 minuten langs beide kanten.
  • 6 Meng voor de dipsaus de sojasaus met de azijn en de suiker. Voeg er de dunne plakjes gember bij. Serveer de gegrilde spiesjes met de sojadip.

Spiesjes met lamsgehakt en sojadip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommer-sojadip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Japanse côte de boeuf
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kipkluifjes met sojadip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde scampiballetjes met zoete sojadip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept