2 Snij de aubergine in stukken, bestrooi lichtjes met zout.
3 Snij de courgettes in vieren.
4 Pel en halveer de sjaloten.
5 Halveer de mais.
6 Borstel de champignons schoon.
7 Spoel en droog de rozemarijn.
8 Halveer de laurierblaadjes.
9 Prik groenten en kruiden afwisselend op de stokjes. Bestrijk ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril ze 20 minuten zachtjes. 1
0 Dompel ondertussen de tomaten 10 seconden in heet water en laat ze meteen schrikken in koud water. Pel ze en snij in stukjes. Snij de zongedroogde tomaten in reepjes. 1
1 Spoel en snipper de lente-uitjes. Vermeng de olijfolie met het citroensap, kruid met zout, cayennepeper. Schep er de tomaten en lente-ui door. Serveer bij de groentespiesjes.
Groentespiesjes met tomatensalsa is een recept van Libelle Lekker