1 Snij 1 courgette overlangs doormidden en dan in plakjes.
2 Halveer 800 g krielaardappelen en kook ze in de schil beetgaar.
3 Verwarm de oven op 180°C.
4 Neem 4 halve kipfilets en wikkel rond elk ervan 2 plakjes rauwe ham. Bak de kipfilets aan beide kanten in een klontje tot ze mooi bruin zijn .
5 Leg ze in een vuurvaste schaal. Snij een bolletje mozzarella in plakjes en verdeel die over de kipfilets. Zet de schaal 15 minuten in een de oven op 180°C.
6 Roerbak intussen de krieltjes en de plakjes courgette in de wok in wat olie. Breng op smaak met peper en zout. Doe er 200 g jonge spinazie bij en roerbak tot die geslonken is.
7 Snij de kipfilets in plakjes en serveer met de gewokte groenten en aardappeltjes.
Pittige kipfilets met wokgroenten is een recept van Libelle Lekker