Gegratineerde enchiladas met chili con carne

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de paprika schoon en snij in blokjes.
  • 2 Verhit wat olijfolie in een pan en bak het gehakt rul. Roer geregeld. Voeg na 10 minuten de ui en de knoflook toe. Roer er de paprikablokjes, tomatenblokjes, tomatenpuree en chilivlokken door. Voeg 300 ml water toe en laat op een zacht vuurtje 5 tot 10 minuten sudderen.
  • 3 Spoel de rode bonen en laat uitlekken. Schep ze bij in de pan en warm op zacht vuur nog 10 minuten door. Kruid met peper en zout. Strooi er de helft van de twee kaassoorten over en roer om.
  • 4 Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in met boter.
  • 5 Schep wat chili con care op elke tortilla en rol op. Leg alle rolletjes in de ovenschaal. Lepel er nog wat saus over en werk af met de rest van de geraspte kazen. Zet ongeveer 20 minuten in de oven, of tot de kaas een mooi kleurtje krijgt.

Gegratineerde enchiladas met chili con carne is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept