Zoek
Pastinaaksoep met zeevruchten en hazelnoten
4
40 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g pastinaken
300 g gemengde zeevruchten (diepvries, Lidl)
1 sjalot
1 preiwit
30 g boter
9 dl water
2 el groente bouillonketeltje (bouillonpasta, Lidl)
1 el hazelnoten
hazelnootolie (voor de afwerking)
1 lente-ui
versgemalen peper
fleur de sel
Bereiding
1
Schil de pastinaken en snij ze in blokjes. Hak de sjalot en het preiwit fijn.
2
Stoof de groenten in de boter tot de sjalot glazig is.
3
Blus met water, voeg de groentebouillonblokjes of -pasta toe, dek de pan af en breng aan de kook. Kook de groenten 25 minuten.
4
Mix de soep glad met een staafmixer. Duw door een fijne zeef en kruid de soep met peper en fleur de sel.
5
Plet de hazelnoten met een vijzel en meng ze onder de soep.
Pastinaaksoep met zeevruchten en hazelnoten is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Pastinaaksoep met kastanjechampignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige wortel-pastinaaksoep
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept