Pastinaaksoep met zeevruchten en hazelnoten

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pastinaken en snij ze in blokjes. Hak de sjalot en het preiwit fijn.
  • 2 Stoof de groenten in de boter tot de sjalot glazig is.
  • 3 Blus met water, voeg de groentebouillonblokjes of -pasta toe, dek de pan af en breng aan de kook. Kook de groenten 25 minuten.
  • 4 Mix de soep glad met een staafmixer. Duw door een fijne zeef en kruid de soep met peper en fleur de sel.
  • 5 Plet de hazelnoten met een vijzel en meng ze onder de soep.

Pastinaaksoep met zeevruchten en hazelnoten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Pastinaaksoep met kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige wortel-pastinaaksoep
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept