Burger met hindegebraad

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het hindegebraad goudbruin en krokant in de boter en olijfolie. Kruid met peper en zout en braad het ongeveer 20 minuten in de oven. Bedruip regelmatig met de braadsappen.
  • 2 Zorg ervoor dat het hindegebraad mooi rosé is na het bakken. Wikkel het gebraad in aluminiumfolie en laat het een half uur rusten, zodat de vlees­ sappen zich weer kunnen verdelen, voor je het versnijdt.
  • 3 Snipper de ui en meng met de tomatenketchup en paprikapoeder. Kruid met peper en zout.

Burger met hindegebraad is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hindegebraad met wijnsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad met bosbessen, appel en noten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad in een knapperig kleedje, Marsalasaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept