Sint-jakobsvruchten met puree van aardpeer

8
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardperen en de aardappel. Snij in stukken en kook gaar in gezouten water. Giet af en maak er een fijne puree van. Meng met de truffelsnippers en een klontje boter. Kruid met peper en zout.
  • 2 Mix de peterselie met 50 ml olijfolie tot een gladde groene olie. Kruid met peper en zout.
  • 3 Borstel de paddenstoelen schoon. Bak ze kort in een pan met olijfolie en kruid met peper en zout.
  • 4 Dep de sint-jakobsvruchten droog en kruid met peper en zout. Bak ze 1 minuut aan elke kant in een pan met hete olijfolie.
  • 5 Doe wat aardpeerpuree in de glaasjes, lepel er wat paddenstoelen op en werk af met peterselieolie en aardpeerchips. Steek de sint-jakobsvruchten op een prikker en leg in de glaasjes.

Sint-jakobsvruchten met puree van aardpeer is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Aardpeersoep met knoflook
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept