Vitello tonnato in een glaasje

8
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de tonijn voor de saus goed uitlekken en mix met de mayonaise, anjovis, kappertjes en enkele druppels citroensap tot een mooie gladde saus. Kruid met peper van de molen.
  • 2 Spoel de rucola en laat goed uitlekken. Snij de kerstomaten doormidden.
  • 3 Kruid de tonijnsteak met peper en zout. Schroei kort toe aan beide kanten in een pan met hete olijfolie. Hij moet nog rosé zijn binnenin.
  • 4 Meng de rucola met wat olijfolie, de kerstomaatjes en kappertjes, kruid met peper en zout. Verdeel de salade over de glaasjes. Schik er een plakje kalfsvlees bovenop. Snij de gebakken tonijn in reepjes van 1½ cm dik en schik ze naast het kalfsvlees. Werk af met de tonijnsaus en serveer.

Vitello tonnato in een glaasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept