Pizza bianca met 5 kazen

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, gist, zout en olie in een kom of in de keukenmachine en doe er 300 ml lauw (maar niet te warm) water bij. Kneed tot een glad en soepel deeg. Dek af met vershoudfolie en laat 40 min. rijzen
  • 2 Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel het deeg in 4 stukken en rol ze uit tot individuele pizza’s.
  • 3 Meng de parmezaan met de mascarpone, cambozola en gorgonzola. Bestrijk de pizzabodems met dit mengsel. Kruid met peper en een beetje zout. Verdeel wat gesnipperde rozemarijnnaaldjes over de bodems.
  • 4 Snij de aardappelen in plakjes. Verdeel ze over de pizzabodems en leg er de plakjes mozzarella op
  • 5 Bak de pizza’s 10 à 15 minuten in de oven. Werk af met een takje verse rozemarijn.

Pizza bianca met 5 kazen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept