Varkenskroontje met kruidenkaas

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de sla en zwier droog. Spoel de radicchio en snij in reepjes. Snij de zongedroogdetomaatjes in reepjes. Meng alles met de parmezaan in een grote slakom.
  • 2 Kerf het vel van de varkenskroon kruiselings in en snij het vlees tussen de beentjes in 4 gelijke stukken. Snij de koteletjes naast het been in, maar niet helemaal door. Bestrijk binnenin de snede met kruidenkaas. Kwast in met olijfolie en bestrooi met gehakte tijm. Gril het vlees aan beide kanten goudbruin en gaar op de barbecue.
  • 3 Maak intussen de champignons schoon en snij in plakjes. Roerbak ze kort in de wok. Schep ze door de sla en maak aan met een scheut olijfolie, peper en zout. Breng op smaak met grofgemalen peper.
  • 4 Serveer het varkenskroontje met de salade. Lekker met extra gegrilde groenten erbij.

Varkenskroontje met kruidenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Varkenskroontje met witloof en kastanjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskroontje met pompoen
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskroontje in melk gegaard
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskroontje met appel en saffraan
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept