Bessenijsjes met chocolade

20
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk aan de kook. Klop de eidooiers met de vanillesuiker wit-romig. Giet er al roerend de hete melk bij en roer op een zacht vuur (of boven een warmwaterbad) tot het mengsel indikt (maar laat niet meer koken).
  • 2 Neem de pan van het vuur. Hak de chocolade in stukjes. Meng ze door het eimengsel en laat al roerend smelten. Zet enkele uren (of een nacht) in de koelkast.
  • 3 Maak de bessen schoon, spoel ze en dep droog. Snij de aardbeien in stukken. Roer de eiercrème om en spatel de bessen erdoor.
  • 4 Vul ijsblokvormpjes met het mengsel. Steek er houten stokjes in en zet ze minstens 4 uur in de diepvries. Serveer met extra bessen.

Bessenijsjes met chocolade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept