Wortelcake met geitenkaas

6
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen en snij ze in stukken. Kook ze in 15 tot 20 minuten gaar en zacht in de groentebouillon. Giet af en mix tot een fijne puree.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de geitenkaas in stukken.
  • 3 Meng in een kom de eieren met de geitenkaas, de boter, de bloem en de noten. Voeg de wortelpuree toe. Kruid met peper en zout. Meng goed.
  • 4 Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier. Vul met het beslag en zet ongeveer 35 minuten in de oven, tot de cake gaar is.
  • 5 Ontvorm de cake en laat afkoelen tot hij lauwwarm is. Snij in vierkantjes en serveer ze als lepelhapje.

Wortelcake met geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelcake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Carrot cake (wortelcake)
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sipke Jan’s Worteltaart
2 uur-
Bekijk recept
Spinazie-wortelcake
20 min Bijgerecht
Bekijk recept