Tarte Tatin van Wim

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels, snij ze in kwartjes en verwijder het klokhuis. Smelt de boter in de ovenvaste pan en voeg de suiker en kaneel toe. Schik de appels met de bolle kant naar beneden in de pan. Zet het vuur lager en lepel regelmatig wat van het suiker-botermengsel over de appels.
  • 2 Verwarm de oven voor op 185°C. Leg het bladerdeeg over de appels als die licht gegaard zijn. Duw de randjes van het bladerdeeg in de pan en bak de taart 25 min. in de oven.
  • 3 Haal de pan uit de oven en keer ze om op een bord. Serveer lauwwarm.

Tarte Tatin van Wim is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikentaart van Wim Ballieu
125 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap van Wim Ballieu
15 min Nagerecht
Bekijk recept
De ananaspudding van Wim Hagemans
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
De gehaktbal 'Dutch New' van Wim Geerts
135 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept