Platte kaastaart in een glaasje

5
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1  Verkruimel de koekjes en meng met de zachte boter. Verdeel een laagje over de bodem van de glaasjes en druk goed aan.
  • 2 Klop de eieren los met de suiker en vanillesuiker. Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water. Smelt de chocolade met 2 el melk.
  • 3 Klop de room stijf. Verwarm het citroensap en los er de uitgeknepen gelatine in op. Meng eerst de platte kaas en vervolgens de opgeloste gelatine door het eiermengsel. Spatel de room door het mengsel. Verdeel over de glaasjes.
  • 4 Laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur. Werk de glaasjes af met vers fruit en een muntblaadjes, strooi er nog wat poedersuiker over.

Platte kaastaart in een glaasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept