Meringues in drie kleuren

20
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120°C.  Klopt de eiwitten stijf. Voeg al kloppend lepel per lepel de suiker toe. Verdeel het stijve eiwit in drie delen.
  • 2 Hou een deel eiwit wit, spatel onder het tweede deel het koffiepoeder en spatel onder het derde deel de cassissiroop.
  • 3 Verdeel toefjes meringue over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 2 à 3 uur in de oven. Doe de ovendeur niet helemaal toe, maar zet er een lepel tussen. De buitenkant van de meringue moet krokant zijn, de binnenkant nog licht vochtig. Laat vervolgens afkoelen in de oven.

Meringues in drie kleuren is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koffie-crème brûlée met kardemom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met meringue, mango en passievrucht
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarmerde lekkernij met aardbeien en frambozen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept