Pasta alla Milanese

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper het sjalotje. Fruit het in wat olijfolie. Voeg de gepelde en in stukjes gesneden tomaat (zonder zaadjes) en de tomatenpuree toe. Doe er nog ½ dl water bij en laat 15 minuten op een zacht vuurtje onder deksel garen. Kruid met peper, zout, oregano en laurierblaadje.
  • 2 Meng het paneermeel met de geraspte kaas in een kom. Klop de eieren luchtig in een andere kom, kruid met peper en zout. Maak de kalfslapjes eventueel iets platter met een vleeshamer. Wentel ze eerst door het ei en dan door het paneermeel. Werk zo alle kalfslapjes op.
  • 3 Bak de kalfslapjes in de helft boter en de helft olie kort aan beide kanten. Houd ze eventueel warm in de oven tot alle kalfslapjes gebakken zijn, ze kunnen waarschijnlijk niet allemaal in één pan.
  • 4 Kook de capellini beetgaar in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de capellini door en zeef, spoel met vers water en laat uitlekken.
  • 5 Meng de tomatensaus door de capellini. Serveer met de gebakken kalfslapjes.

Pasta alla Milanese is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept