Salade met gerookte zalm en kwarteleitjes

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor de dressing en klop goed los. Breng op smaak met peper en zout en zet koel weg.
  • 2 Boen de aardappelen schoon en kook ze ongeschild in lichtgezouten water Laat afkoelen en halveer.
  • 3 Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Breek de kwarteleitjes één voor één in een kopje en laat ze over een lepel voorzichtig in het water glijden. Pocheer ze 30 seconden, en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 4 Spoel de lente-ui en snipper fijn. Rol de gerookte zalm op tot mooie roosjes.
  • 5 Meng de sla met de krielaardappelen en verdeel ze over de borden. Werk af met de zalmroosjes en de gepocheerde kwarteleitjes. Bestrooi met de lente-ui, besprenkel met de mosterddressing en serveer.

Salade met gerookte zalm en kwarteleitjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Salade van roze kwarteleitjes
40 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept