Salade met krokant geitenkaasje en noten

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Karamelliseer de noten met 2 eetlepels honing en de suiker in een pan. Giet uit op een vel bakpapier, laat afkoelen en hak grof.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de geitenkaas in 6 plakjes. Plooi het brickdeeg voorzichtig open en beleg elk vel met ‘n plakje geitenkaas, kruid met peper en zout en besprenkel met honing naar smaak. Vouw toe en bestrijk de randen met losgeklopt ei.
  • 3 Leg de geitenkaaspakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif 10 minuten in de oven tot ze mooi krokant zijn.
  • 4 Klop de walnootolie los met de rodewijnazijn. Kruid met peper en zout. Spoel de kerstomaten en halveer ze.
  • 5 Verdeel de sla en de kerstomaatjes over de borden en leg op elk bord een  geitenkaaspakketje. Bestrooi met de gehakte noten en serveer er de dressing bij.

Salade met krokant geitenkaasje en noten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept