Bladerdeegrondjes met ham en kaas

12
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 2 Rol het bladerdeeg dun uit in de vorm van een rechthoek (ongeveer 15 cm breed). Strooi er de geraspte parmezaan over en beleg met gedroogde ham. Rol het bladerdeeg strak op zodat je een lange rol krijgt.
  • 3 Verpak de bladerdeegrol stevig in plasticfolie en leg hem een halfuur in de diepvriezer.
  • 4 Verwijder de plasticfolie en snij de rol met een scherp mes in plakjes van 1 cm dik. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat, kwast ze in met losgeklopt ei. Bak de koekjes in 15 tot 20 minuten knapperig en goudbruin.

Bladerdeegrondjes met ham en kaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Sebadas (bladerdeegrondjes met geitenkaas en honing)
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse meloengebakjes met yoghurtmousse
2 uur-
Bekijk recept
Gevulde bollen met perzik
Bekijk recept
Bladerdeegrondjes met zongedroogde tomaat
40 min
Bekijk recept