Grissini

60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed alle ingrediënten tot een slap deeg. Dek af en laat het in volume verdubbelen (tip: gebruik hiervoor een lichtjes ingevette maatbeker: doe het deeg erin en je kunt gewoon aflezen wanneer het in volume verdubbeld is).
  • 2 Verdeel het deeg in twee stukken. Rol elk stuk uit tot een rechthoekige lap. Klop het eiwit los met 1 el koud water en bestrijk hiermee het deeg. Bestrooi met zaadjes, kruiden, kaas... Wat je maar lekker vindt.
  • 3 Snij het deeg met een pizzawieltje in repen en draai ze tot spiralen. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Herhaal stap 2 en 3 met de rest van het deeg. Dek af en laat nog 30 minuten rijzen.
  • 4 Verwarm intussen de oven voor op 220°C. Bak de grissini in 12 tot 14 minuten goudbruin.

Grissini is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Dipsaus van groene linzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloensoep met ham-pestosoepstengels
80 min-
Bekijk recept

Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Dipsaus van groene linzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloensoep met ham-pestosoepstengels
80 min-
Bekijk recept