Vol-au-vent express

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor een romige saus vervang je het boter-bloemmengsel, de bouillon en de room door 1 blik Knorr Kippencrème.
  • 2 Verwarm de oven voor op 125°C. Snij de kip in blokjes. Maak de champignons schoon, snij ze in kwartjes.
  • 3 Bak de champignons met de balletjes in boter, voeg er de kip en de bouillon aan toe. Laat even zacht garen.
  • 4 Verwarm de bladerdeegbakjes 10 minuten in de oven.
  • 5 Meng met een vork 1 ½ eetlepel boter met de bloem. Verkruimel dit mengsel in de pan met de kip en champignons. Breng al roerend aan de kook en laat 1 minuut doorkoken. Doe de room bij in de pan en haal van het vuur. Kruid met peper en zout.
  • 6 Vul de bladerdeegbakjes met de vol-au-vent, bestrooi met peterselie en serveer meteen.Lekker met frietjes.

Vol-au-vent express is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept