Appelcrumble met kletskoppen

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appelen, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij ze in schijven van ongeveer 3 mm dik. Verdeel de appelschijven over 4 vuurvaste kommetjes.
  • 2 Meng 1 eetlepel van de verkruimelde kletskoppen met de kaneel en een eetlepel griessuiker. Verdeel het mengsel over de kommetjes.
  • 3 Meng de zelfrijzende bloem met de rest van de griessuiker, 30 g bruine suiker en 3 eetlepels verkruimelde kletskoppen. Voeg er de zachte boter aan toe en meng het geheel met de hand.
  • 4 Verdeel de deegkruimels over de kommetjes en strooi er de resterende bruine suiker en de rest van de verkruimelde kletskoppen over. Bak 30 minuten in de oven.

Appelcrumble met kletskoppen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Notentrio van Suzanne en Ester
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzikvlaflip met sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept