Abrikozentaart (2)

7
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rol 1 rol bladerdeeg uit, leg ‘m in een met boter ingevette taartvorm. Druk lichtjes aan en prik erin met een vork. Snij de tweede rol deeg in repen en leg opzij.
  • 2 Laat de abrikozen goed uitlekken. Lepel de confituur op de taartbodem, bestrooi met een laagje amandelpoeder. Schik de abrikozen op de taart.
  • 3 Klop de eidooier los met een scheutje melk. Bestrijk de taartrand met eidooier. Leg er de deegrepen kruiselings op en bestrijk ze met de eidooier. Bak de taart in 15 à 20 minuten goudbruin in de oven.

Abrikozentaart (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaart
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade-abrikozentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Portugese Kwarktaart
30-60 min -
Bekijk recept