Gemarineerde kipspiesjes met yoghurtdip

12
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Snij ze in plakjes en laat afkoelen.
  • 2 Snij de kipfilets in blokjes. Mix alle ingrediënten voor de marinade goed fijn. Wentel er de kipblokjes door en zet minstens 1 uur afgedekt koel weg.
  • 3 Mix alle ingrediënten voor de dipsaus.
  • 4 Week 12 houten satéstokjes een halfuur voor gebruik in koud water. Verwarm de grill op de hoogste stand. Spoel de veldsla en kerstomaten. Schep samen in een kom.
  • 5 Rijg telkens 2 blokjes kip aan een stokje. Rooster goudbruin op de grill of barbecue, draai ze halverwege om. Serveer ze met de dipsaus, de veldsla en de aardappelplakjes.
  • 6 Rijg telkens 2 blokjes kip aan een stokje. Rooster goudbruin op de grill of barbecue, draai ze halverwege om. Serveer ze met de dipsaus, de veldsla en de aardappelplakjes.

Gemarineerde kipspiesjes met yoghurtdip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept