Cordon bleu met zomerse puree

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de kalfslapjes open. Leg er een plakje kaas en ham op, vouw dicht. Wentel door de bloem, de eieren en daarna door de panko. Zet koel weg.
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Snij de tomaatjes in stukjes. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en leg ze op keukenpapier. Snipper het basilicum.
  • 3 Pureer de aardappelen en voeg de tomaatjes toe met een scheutje van de olie, de pijnboompitten en het basilicum. Schep om, kruid met peper en zout.
  • 4 Verhit boter en olijfolie in een pan en bak de cordon bleus goudbruin. Spoel de rucola en laat goed uitlekken.
  • 5 Serveer de puree met de cordon bleu en wat rucola.

Cordon bleu met zomerse puree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept